Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost
Average rating:  
 36 reviews
by Ans on Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost
Had ik Carol maar veel eerder gekend

Ik kwam voor hielspoor maar had ook al jaren een probleem met beenlengte verschil ! Carol nam alle tijd , heeft alles nauwkeurig opgemeten. Ik kreeg zooltjes voor de hielspoor die ook meteen aangepast werden voor het beenlengteverschil.
Hielspoor is over en het beenlengteverschil valt niet meer op.
Ik kan kan meer zonder de zooltjes.

by Thea van Reisen on Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost

Ik ben blij met Carol, zowel vanwege haar nauwkeurig aanmeten van de zooltjes als voor de behandeling van andere voetproblemen

by Kees Diekstra on Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost
Nauwkeurigheid

Ik had problemen met de nagel van mijn grote teen. Carol heeft dat afdoende opgelost. Ik merk dat zij zeer nauwkeurig werkt. Ook heb ik al jaren steunzolen van Carol zonder enig probleem. Ik zou haar aanraden.

by mick on Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost
Heal spoor

I had heal spur and made contact with the praktijk.
She replied very quickly and was a first class gespreek.
A solution was quickly found and am now busy with re-hab

by Jose on Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost
Hielspoor voorkomen

Met een pijnlijke hiel en de daardoor aangepaste loopstijl, wist Carol al snel aanpassende zooltjes te creëren. Na wat testen, heeft ze de zool nog wat bijgesteld, waardoor gelukkig de pijn afnam. Hierdoor kan ik sneller dan verwacht, de zooltjes lange tijd dragen! Dit voorkomt vast aanpassingsklachten elders.

by Sylvia on Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost

Mijn dochter is zeer goed geholpen. Zij had al lang last van haar knieën en enkels bij het lopen. Na het aanmeten van zooltjes heeft zij nergens meer last van en heeft zonder problemen de Vierdaagse gelopen.

by H.P.J. Bloemers on Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost
nieuwe steunzolen

De nieuwe steunzolen zijn prima! Ik merk niet dat ik ze aan heb. Als ik ze per ongeluk niet aan heb, dan merk ik het. Bedankt Carol.

by Henk Westerik on Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost
Wat heb ik hieraan toe te voegen?

Ik heb weinig toe te voegen aan de andere reviews. Er wordt echt uitgebreid naar je voeten gekeken (en er in "geknepen" 😉 ) heel zorgvuldig. En je wordt ook rustig en zorgvuldig geïnformeerd. Kortom: prima.

by Winnie Sy on Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost
Eindelijk!

Carol is een heel fijn persoon die de tijd neemt om te kijken wat het beste is voor mij. Het meten en onderzoeken doet ze grondig en secuur. Ze geeft duidelijke tips en kijkt mee wat de mogelijkheden zijn. Ik ben zeer tevreden met mijn zooltjes.

by EL on Praktijk Podotherapie Nijmegen-Oost
Zeer tevreden

28-01-2022
Zeer tevreden over mijn bezoek aan uw praktijk. Dank voor de geboden en voor alle informatie en tips. Fijn dat u tijd neemt voor uw cliënten.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»