Praktijk geschiedenis

Praktijk Podotherapie Pelgrom is opgericht in 1995 door Annelies Pelgrom, een gedreven podotherapeut die het vak met veel liefde, plezier en passie heeft uitgeoefend tot het laatst.

Vanwege haar leeftijd heeft zij in 2017 besloten om haar werkzaamheden te minderen. Annelies en ik, Carol Lieuw-On, zijn goede vriendinnen geworden tijdens onze studie Podotherapie, en we hebben daarna altijd contact gehouden als collega’s.

Vanwege haar gezondheid heb ik haar in het najaar van 2017 aangeboden te helpen met het draaiend houden van haar praktijk voor Podotherapie. In 2018 heeft zij mij toen weer benaderd met de vraag of ik haar permanent in de praktijk een dag kon helpen.

De planning was toen om samen de praktijkvoering te doen tot ze haar pensioen gerechtigde leeftijd zou hebben bereikt. Helaas heeft deze samenwerking maar deels kunnen plaatsvinden. Vanwege gezondheidsredenen heeft Annelies eerst een pauze van 6 maanden ingelast om vervolgens in het najaar van 2018 geleidelijk aan de draad weer op te pakken. In het najaar van 2018 liep het onverwachts anders en zat het werken er helaas niet meer in. Annelies besloot dan ook om haar werkzaamheden definitief te staken.

Door deze snelle onverwachtse wending moest er in een korte tijd besloten worden hoe en wat met Praktijk Podotherapie Pelgrom. Wij hadden immers besloten om samen de praktijk voort te zetten in de toekomst, zodat u voor de kwalitatief goede zorg altijd terecht zou kunnen op het voor u welbekende adres.

Helaas  heeft Annelies na een heftige tijd en een kort ziekbed de strijd toch verloren.

Na deze moeilijke tijd is inmiddels de definitieve overname van de praktijk afgerond. Ondanks het grote verdriet zullen we je ontzettend missen als vriendin, collega en podotherapeut. Maar de mooie herinneringen aan Annelies zullen altijd bewaard blijven in ons hart.

Om misverstanden over de naam in de toekomst te voorkomen, is besloten om de praktijk vanaf nu onder een nieuwe naam voort te zetten. Ik heet u allen van harte welkom in:

 

PRAKTIJK PODOTHERAPIE NIJMEGEN-OOST.